Istaknite se izvrsnim kozmetičkim savetom

Promovišite vaše kozmetičke proizvode i tretmane uz pomoć sofisticiranog softvera. Povećajte prodaju preparata i tretmana jednostavnijim servisom koji Vas izdvaja od konkurencije.  
Pročitaj više


Kreirajte sopstveni centar za dijagnostiku kože

Kreirajte aparat u skladu sa svojim potrebama. Sami odredite koji parametre kože koji su Vam od interesa i istražite kožu uz pomoć sofisticiranog softvera.
Pročitaj više


Multifunkcionalna analiza kože

Merenja hidratacije (vlažnosti) kože, masnoće (sebuma), elastičnosti i pigmentacije (za preporuku preparata za zaštitu od Sunca). Slike uz pomoć kamere se mogu videti na displeju.
Pročitaj više

 
Brza i jednostavna analiza kože i slikanje na mestu prodaje
Penshape sonde rade na baterije i zajedno sa kamerom čine analizu kože veoma fleksibilnom.
Pročitaj više


Pogled na kožu i kosu izbliza

Jedinstvena USB  kamera uz pomoću koje možete detaljno pogledati određena područja na koži (minimum 8 x 6.4 mm). Kamera ima dve vrste svetlosti, paralelno i unakrsno polarizovanu koje se jednostavnim pritiskom na dugme na samoj kameri menjaju.

 Pročitaj više


Prikaz aktivnosti porfirinskih bakterija pomoću fluorescencije kože 

Dijagnoza fluorescencije je neophodan alat u dermatologiji. Visiopor® PP 34 N kamera koristi specifičnu UV svetlost pod kojom se vide porfirinske bakterije na površini od minimum 8 x 6.4 mm.
Pročitaj više


Brzo i jednostavno određivanje tipa kože

Brzo i jednostavno merenje 2 najznačajnija paramatra kože koji određuju njen tip: hidratacije(vlažnosti)  i masnoće (sebuma), neophodnih za preporuku  bazičnih preparata za negu kože.
Pročitaj više


Brzo i jednostavno određivanje tipa kože

Uređaj za analizu kože uz pomoć kojeg možete brzo i jednostavno izmeriti 3 najinteresantnija parametra na koži:  hidrataciju, masnoću i pigmentaciju. Uz pomoć izmerenih parametara, možete izvršiti preporuku preparata za negu kože, kao i preparata za zaštitu od Sunca na svim mestima prodaje.
Pročitaj više

Close Menu