Multi Probe Adapter MPA 10


Kreirajte sami svoj sistem za merenje u skladu sa Vašim potrebama.
Aparat MPA 10 predstavlja modularan sistem koji se može kreirati ii nadograđivati u skladu sa Vašim potrebama. Sastoji se od osnovnog sistema (kućišta) i sondi. Odaberite parametre merenja koji su Vam potrebni. Zajedno, osnovni uređaj i sonde predstavljaju Vaš individulani centar za merenje.
Pročitaj više


Corneometerph2

Corneometer CM 825


Najpopularnije merenje hidratacije na svetu.
Najpopularniji  instrument za merenje nivoa hidratacije na koži.
Više od 30 godina Corneometer® je najkorišćeniji metod na svetu za ponovljivo i precizno određivanje nivoa hidratacije na površini kože (stratum corneum). Ovo je dokumentovano brojnom naučnom literturom  u kojoj su termini „korneometar“ i merenje hidratacije kože nerazdvojni. Preciznost drugih instrumenata za merenje nivoa hidratacije na koži se uvek  procenjuje u odnosu na rezultate dobijene merenjem Corneometer® sondom.

Pročitaj više

Sebumeter SM 815


Sonda za merenje sebuma na koži, kosi i koži glave.

Određivanje sebuma na površini kože, kosi i koži glave.
Više od 30 godina Sebumeter predstavlja najkorišćeniju metodu na svetu za ponovljivo i precizno određivanje nivoa sebuma na površini kože, kao i na kosi i koži glave. Ovo je dokumentovano brojnim pominjanjima u naučnoj literaturi u kojoj su termini „sebumetrija“ i merenje sebuma neodvojivi.

Pročitaj više

Mexameterph

Mexameter MX 18


Za merenje melanina i eritema kože.

Procena sadržaja melanina i nivoa eritema u koži.
Mexameter® MX 18 je veoma lako, brzo i ekonomično sredstvo za merenje dve komponente, uglavnom odgovorne za boju kože: melanin i hemoglobin (eritem) refleksijom.

Pročitaj više

Tewameter TM 300


Najkorišćenija metoda na svetu takozvana „open chamber“ metoda.

Transepidermalni gubitak vlage i zaštitna (barijerna) funkcija kože.
Tewameter® TM 300 sa svojim “open chamber” principom je  najprihvaćeniji uređaj za merenje i određivanje Transepidermalnog gubitka vlage (TEWL) na svetu. Ovo je nezaobilazan parametar za procenu barijerne funkcije na koži i osnovno merenje  u svim vrstama aplikacija. Čak i najmanja oštećenja u zaštitnoj funkciji kože od gubitka vlage je mogu odrediti u ranoj fazi.

Pročitaj više

Cutometer Dual MPA 580


Svetski standard za procenu elastičnosti kože

Najpoznatije merenje elstičnosti na svetu metodom sukcije
Već više od  30 godina merenje elastičnosti kože uz pomoć aparata Cutometer® važi za standard u kozmetologiji i koristi se kao podrška najnovijim otkrićima u ovoj oblasti. Zbog svoje preciznosti i lake upotrebe u odnosu na druge metode merenja, Cutometer® se pominje u većini studija na ovu temu širom sveta.

Pročitaj više

pH905_arm2ph

Skin pH-Meter PH 905


PH-merenje na koži i koži glave. Brzo i precizno merenje PH vrednosti kože.

Skin pH-Meter PH 905  sonda je brz, jednostavan i ekonomičan alat za specifično merenje pH vrednosti na koži i koži glave.

Pročitaj više

Skin Glossymeter GL 200


Merenje sjaja na koži, usnama i kosi.

Merenje sjaja je veoma važno u testovima efikasnosti nege kože, kose dekorativne kozmetike (ruževa, pudera…). Koža i kosa bi trebalo da imaju prirodan, blistav sjaj, bez pojave masnoće.

Pročitaj više

Skin Colorimeter CL 400


Ekonomičan način određivanja boje kose i kože.

Colorimeter CL 400 specifično meri boju kože. Može se koristiti i na kosi. Vrednosti merenja se izražavaju kao koordinate u prostoru boja  L*a*b* (ili kao RGB – crvena/zelena/plava).

Pročitaj više

Skin Thermometer ST 500


Određivanje temperature kože infracrvenim merenjem. Merenje temperature kože i mikrocirkulacije.
Skin Thermometer ST 500 je brz, jednostavan i ekonomičan alat za merenje temperature kože koja je indicator mikrocirkulacije kože.

Pročitaj više

Frictiometer FR 700


Procena trenja kože.

Frictiometer FR 700 je brz, jednostavan i ekonomičan alat za merenje vrednosti trenja na koži i drugim površinama, za različite primene.

Pročitaj više

Indentometer IDM 800


Merenje krutosti/čvrstine kože.
Procena mehaničkih svojstava kože iz drugog ugla.

Indentometer IDM 800 je brz, jednostavan i ekonomičan alat za merenje  mekoće/čvrstine kože.

Pročitaj više

Untitled-1

Visioline VL 650


Procena makro reljefa kože specijalnom replikom.
Procena makro reljefa kože uz pomoć replike i kosog osvetljenja.
Visioline VL 650 je idealan i ekonomičan instrument za objektivnu analizu dubljih linija i makro bora kao što je „vranino stopalo“. To je dalji razvoj poznatog sistema Quantirides® .

Pročitaj više

Visioscan VC 20 plus


Izmerite topografiju kože.

Topografija kože direktno izmerena kamerom.
Visioscan® VC 20plus je jedinstvena video kamera visoke rezolucije sa UVA-svetlošću za direktno proučavanje površine kože. SELS®parametri (Surface Evaluation of the Living Skin) su razvijeni specijalno za ovu kameru i korišćeni u brojnim studijama. Slike prikazuju strukturu kože and i nivo suvoće veoma impresivno. Kamera se može koristiti na pigmntim mrljama i lezijama i na kosi. Uz pomoć svog multi funkcionalnog softvera, Visioscan® VC 20plus je veoma fleksibilan sistem veoma lako precizno i ekonomično karakteriše stanje površine kože. Godinama se koristi na brodu Međunarodne svemirske stanice ISS.

Pročitaj više

Close Menu